15-03-06

KURT VERDUYN NAAR DE VRT

Ik heb het hier al verschillende keren gezegd: ik heb een fantastische monteur.  De man die bij mij aan de knopjes zit bij het maken van 'Micro Zonder Zout' is Kurt Verduyn.  Hij helpt meedenken over visuele oplossingen en het is mede dankzij hem dat we de vaak onbruikbare fragmenten toch kunnen gebruiken en aan mekaar kunnen hangen.  Plus veel visuele vondsten komen ook van hem.  En nog eens plus... hij is muzikaal geschoold en verricht soms wonderen met de door mij aangereikte muziekjes.  Ik vind het dan ook niet verwonderlijk dat de VRT hem komt wegkapen bij WTV en FOCUS.  Ik heb het altijd gezegd: het is een supertalent.  Hij heeft dus werk, ik zoek er nog.  Maar intussen verblijd ik me al omwille van de nieuwe stap die hij mag zetten.  Dikke proficiat, Kurt.  Goed gedaan en duizendmaal dank voor wat je voor mij hebt gedaan.

14:17 Gepost door Microman | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Niks dan goeds bij een afscheid... Het klopt. De ene monteur is de andere niet. Als hij/zij niet op dezelfde goflengte zit als de programmamaker is er een probleem. Maar niet zonder prima camerawerk natuurlijk.

Kurt en Kurt, het ga jullie allebei goed. Maar als je straks weer een Micro maakt voor de regionale of een Villa Politica monteert voor VRT, zorg er dan wel voor dat 't maffe tv blijft hé ! Kiosk-man zal jullie er dankbaar voor zijn !

Gepost door: SVB | 15-03-06

De commentaren zijn gesloten.